logo bolletjes
Google
 
Web WebtoolsNation
bolletjes
contactContact
in favorietenIn favorieten
  Startpagina
  Navigatie

  Links

Website Buttons en Navigatie

Navigatie is een heel belangrijk onderdeel van je site. Je wilt immers niet dat je bezoeker verdwaalt in een kluwen van HTML-pagina's, toch?
Op deze pagina kan je eenvoudig mooie buttons downloaden of zelfs complete menu's laten genereren!Rechthoekige Buttons

Deze rechthoekige buttons zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, oranje/rood en grijs. Je hebt de mogelijkheid om met deze buttons je eigen navigatie te maken (online generator).

Afgeronde Buttons

Hier vind je een collectie van langwerpige buttons met afgeronde hoeken. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren kleuren: blauw, groen, oranje/rood en grijs. Ook hier kan je van elke button een compleet menu maken.

Button Sets

Dit zijn buttons waar de tekst of het symbool al op staat. Het gaat hier om de meest gebruikte buttons zoals "Startpagina" en "Contact". Je hoeft dus geen enkele bewerking meer te doen, enkel knippen en plakken!

Copyright informatie
Al deze buttons en grafische elementen op deze pagina werden gemaakt door WebtoolsNation.be. Je mag deze grafische elementen gebruiken om je eigen navigatie voor je website te maken. Een link naar WebtoolsNation.be is niet nodig maar zeker geaprecieerd.

Wil je deze buttons zelf gebundeld aanbieden op jouw webtools-site, dan moet je wel een link naar Webtoolsnation.be plaatsen.


 Advertenties

2004-2011 gemaakt door www.webtoolsnation.be
Creative Commons Licentie
Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported licentie

webtoolsnation.be | funnynation.be | messengernation.be |